Adresa: B-dul Muncii, Nr. 103-105, Cluj-Napoca
Tel: 0264-401606
zem.utcluj.ro@gmail.com

Bosch (Jucu – Cluj)

Bosch (Jucu – Cluj)

Pune bazele de mâine. S-ar putea să nu știi cum, dar un lucru e sigur: vrei să modelezi viitorul cu ideile tale. La Bosch, ai posibilitatea de a aprofunda subiecte de interes în diverse arii de muncă, încă din timpul studiilor.

Vino la UTC-N în cadru Zilelor Educației Mecatronice 2019 și ai ocazia să cunoști echipa din fabrica Bosch, divizia Automotive Electronics. 

În plus, compania Bosch oferă programul working student@Bosch, dedicat doar studenților. Dacă ești interesat de programele dedicate studenților, te invităm la o discuție la standul Bosch. Alfă mai multe pe  www.bosch-career.ro, secțiunea studenți.

Descriere Companie: Bosch Cluj – Furnizăm tehnologia din spatele tehnologiei. Inovațiile noastre aduc un plus de valoare și reprezintă „Tehnică pentru o viață”, oferind un nivel ridicat de calitate, performanță și fiabilitate pentru a satisface nevoile oamenilor, protejând în același timp mediul înconjurător.

În Cluj compania Bosch produce unități electronice de control pentru clienți globali din industria auto, folosind tehnologie de ultimă generație și menținând o dezvoltarea continuă și durabilă.

Calitate, Fiabilitate și Inovație – sunt punctele forte ale echipei din Cluj și care ghidează activitatea contribuind la competitivitatea și succesul Bosch la nivel global – Tehnică pentru viață

Grupul Bosch: este prezent pe piața din România de aproximativ 25 de ani și numără peste 6.500 de angajați. Cu două fabrici, un centru de cercetare și dezvoltare și birouri de vânzări, toate cele patru sectoare de activitate ale grupului sunt reprezentate în România: Soluții de mobilitate, Bunuri de larg consum, Tehnologie pentru construcții și energie și Tehnologie industrială.

Bosch în România face parte din Grupul Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii și servicii. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovații pentru o viață conectată. Bosch sporește calitatea vieții la nivel mondial prin produse și servicii inovatoare și care stârnesc entuziasm. Pe scurt, Bosch creează „Tehnică pentru o viață.”

În Cluj, Bosch operează o unitate de producție pentru componente electronice auto din anul 2014. În cadrul fabricii funcționează, din 2017, și un Centru de Training cu săli de instruire moderne și laboratoare de ultimă generație, dedicat formării elevilor din cadrul sistemului de învățământ dual, dar și pentru dezvoltarea continuă a angajaților Bosch.

La fabrica Bosch Cluj, compania produce componente electronice de control pentru domenii precum siguranță și confort sau asistență la condus, cum ar fi unități de control electronice pentru sistemul de propulsie eBike, pentru asistență la parcare, dar și unități de control pentru motor și pentru airbag.

Pentru creșterea competitivității și eficientizarea producției, Bosch a implementat în locația din Jucu soluții de Industrie 4.0, cum ar fi MES (Manufacturing Execution System).

Pentru mai multe detalii, accesați https://www.bosch.ro/